Izrada svih vrsta naočala

Moja Optika d.o.o. se od početka svog poslovanja izdvaja od konkurencije po svojoj ponudi i mogućnosti izrade različitih tipova naočala.

Konstantnim ulaganjem u edukaciju i opremu, pozicionirali smo se kao vodeća optika u Zagrebu za izradu individualiziranih naočala prema potrebi naših klijenata, zbog čega u našoj ponudi možete pronaći personalizirane progresivne naočale koje prate vaše potrebe i koje mogu biti u klasičnim dioptrijskim okvirima ili se mogu napraviti kao progresivne sunčane naočale.

Dioptrijske naočale bez okvira izrađujemo do najsitnijih detalja prema Vašim željama, pa tako možete sami kreirati svoj oblik i izgled svojih dioptrijskih naočala.

Uz gore navedene dioptrijske naočale, Moja Optika se može pohvaliti jednim od najmodernijih strojeva za brušenje leća u svijetu, što nam omogućava izradu izuzetno velikog broja različitih sunčanih naočala s dioptrijom.

Zato, trebate li sportske sunčane naočale s dioptrijom ili elegantne ženske sunčane naočale ili pak klasične sunčane naočale, obratite nam se s povjerenjem i pronađite svoje sunčane naočale s dioptrijom iz ponude veće od 500 različitih modela

   

 

Mogućnost plaćanja na rate karticama PBZ-a, ZABE i ERSTE banke

MOJA OPTIKA

POSLOVNICA BOŽIDARA MAGOVCA
PLATO MAMUTICA

 

T: 01/5515 124

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

W: mojaoptika.hr

f: www.facebook.com/mojaoptika.zagreb

 

MOJA OPTIKA

POSLOVNICA SAVSKA 179

 

T: 01/3668 909

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

W: mojaoptika.hr

f: www.facebook.com/mojaoptika.zagreb