xgarcia-min.jpg

Xavier Garcia Barcelona je tvrtka koja na tržište donosi novi dizajn naočala. Odlikuje ih bogatstvo boja, uzoraka, različitih stilova a sve ih najbolje opisuju dvije riječi-moderan oblik!

Tvrtka je počela sa radom 2014 godine u Barceloni, kada je i izašla prva kolekcija. Vlasnik Xavier Garcia je prije nego što mu je pružena prilika za vlastiti brand, dizajnirao okvire za druge španjolske brandove.

Inspiracija dolazi od grada Barcelone. Cilj je bio stvoriti unikatne modele i moderne naočale u raznim bojama koje pričaju priču grada. Kolekcije odlikuju bojama poput plave, ružičaste, ljubičaste, žute, kao i kombinacije navedenih.

Ono što je specifično kod ovih okvira su boje i uzorci. Tako možete pronaći plastične naočale, sa mačkastim oblikom, koje imaju crveno smeđu ili crveno plavu kombinaciju boja.

Također, u ponudi su i metalne naočale u zanimljivim kombinacijama poput kockica i prugica uklopljenih u priču naočala. Popularni okviri ove godine su svakako okviri u boji. Prijelaz između boja je napravljen gradualno tako da ništa nije previše niti prejako.

Popularne boje su plava i ljubičasta i njih možete pronaći ili u kombinaciji, ili zasebno. Zašto Vam novi okviri ne bi imali dašak žutog? To je proljetna boja koja će se idealno uklopiti u nadolazeće vrijeme. Svaki model koji je na našim policama ima unikatan oblik.

Za koga su ovi okviri? Upravo za osobe koje od svojih naočala žele više! Zašto bi se uklopili u prosjek crnih i smeđih modela kada možete imati posebne i unikatne okvire? Od velikog izbora naočala, sigurno ćete pronaći boju koja podiže lice a samim time i Vaše raspoloženje.

Sigurni smo da ćete na račun ovih okvira u boji dobiti mnogo komplimenata. Dođite, isprobajte modele i uvjerite se u posebnost njihovog dizajna! Da ne pričamo dalje, neka slike govore!