Zahvaljujući suvremenim tehnološkim rješenjima današnje progresivne naočalne leće iznimno su ugodne za nošenje i pružaju besprijekoran vid na svim udaljenostima.

Ono što je važno naglasiti jest i činjenica da se mogu potpuno prilagoditi navikama pojedinca, životnom stilu i zanimanju. Progresivne naočalne leće nositelju pružaju potpunu slobodu i istodobno mogu zamijeniti nekoliko naočala. Drugim riječima, ne trebate više kupovati dvoje ili troje naočale kad ih sve možete imati u jednima s jedinstvenim lećama. Primjerice,  za daljinu i blizinu, odnosno ako imate dijagnosticiranu kratkovidnost, a trebaju vam i naočale za čitanje, a i želite vidjeti ekran srednje udaljenosti, onda su progresivne leće odlično rješenje.

Mnogi ne znaju da progresivne leće savršeno odgovaraju i osobama koje imaju samo naočale za čitanje, pa se često dogodi da ih nemaju sa sobom te otežano gledaju slova na mobitelu. Progresivnim lećama gledat ćete svijet oko sebe, baš kao i dosad bez naočala, ali pri pogledu na mobitel jednako tako ćete savršeno moći sve pročitati. Rade se potpuno personalizirano, pružaju besprijekornu, prirodnu jasnoću gledanja. Na njih se jednostavno, lako i brzo prilagoditi, posebno na progresivne leće Varilux X koje su dizajnirane tako da nositelju omogućuju najšire vidno polje bez izobličenje slike na rubovima i oštrih prijelaza.

Današnje progresivne leće dizajnirane su do najsitnijih detalja te usavršene tako da su optimalno prilagođene svakom pojedincu. Potpuno personalizirane progresivne naočalne leće sigurno su najbolji izbor i ono što vam možemo jamčiti jest činjenica kako će vam vaše oči biti zahvalne. Izrađujemo ih po mjeri i u skladu s vašim potrebama. Čekamo vas u Savskoj 179, Moja optika – Moj fokus na bitno!