O važnosti pregleda vida sigurno znate, kao i o činjenici da bi se trebao provjeriti barem jednom na godinu. Mnogi su dovoljno osviješteni pa to i čine. Ali, iskustvo nam govori kako nas ima mnogo kojima jednostavno izmakne i cijela godina, a da nisu napraviti ono najvažnije – posvetili se svom zdravlju i onome bez čega je teško zamisliti vizure svijeta oko sebe – vidu. Svima nam je normalno barem jednom na godinu obaviti pregled automobila, ali kad trebamo „pregledati“ sebe onda za to najlakše nađemo opravdanja.

Prvi mjeseci u godini prilika su podsjetiti koliko je važno provjeriti vidimo li dobro, imamo li dioptriju, je li se možda postojeća povećala, smanjila, jesu li se pojavile neke promjene u oku koje treba korigirati ili pak, jednostavno dvoje naočala pretvoriti u jedne koje će obuhvatiti i kratkovidnost i dalekovidnost itd. Mnogo je raznih problema koji se mogu javiti s vašim vidom, a da ih niste niti svjesni. Zbog toga svim našim postojećim, ali i budućim klijentima uvijek prilikom pregleda vida posvećujemo punu pažnju te nastojimo pregled napraviti profesionalno, u skladu s pravilima struke i ono najvažnije, brigom da posao obavimo na zadovoljstvo koje će rezultirati preporukom.

Kod hladnijeg vremena mnogi će primijetiti suzenje očiju, peckanje te takve pojave pripisivati isključivo vremenskim uvjetima. Da pojasnimo, to je potpuno moguće, ali ne treba uvijek vrijeme biti razlogom suzenja očiju. Možda je vaše oko osjetljivo na ekran mobitela ili naprezanje u vožnji pa vam zapravo trebaju naočale sa zaštitom, a ne dioptrijom. Puno je takvih primjera koje jednostavnim pregledom možemo otkloniti, ali i preporučiti što je za vas najbolje rješenje. Naravno, mnogo toga ovisi i o vašim životnim navikama, sklonostima itd. Zbog toga se treba prepustiti u ruke stručnjaka s višegodišnjim iskustvom, a Moja optika, Savska 179 mjesto je gdje ćete dobiti vrhunsku uslugu bez čekanja.

 Pozivom na 01 3668 909 možete naručiti svoj ovogodišnji pregled vida. Ne zaboravite na to posjetiti i ukućane te obitelj jer koristan savjet znamo svi, zlata vrijedi. Mi vas čekamo.