Adresa.  Savska cesta 179, Zagreb

Telefon.  +385 1 36 68 909

Mail.  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  • Moja Optika
  • Novosti
  • Inovativna tehnologija, najviši standardi kvalitete, individualni potpis

Inovativna tehnologija, najviši standardi kvalitete, individualni potpis

Inovativna tehnologija, najviši standardi kvalitete, individualni potpis – predstavljamo Rodenstock filozofiju

 

Kvaliteta, estetika, preciznost te posvećenost detaljima odlike su višegodišnjeg iskustva njemačkog brenda Rodenstock. Kompanija je u izradi leća i okvira posvećena vrhunskoj kvaliteti i besprijekornom izgledu. Rodenstock leće i okviri pretvaraju strast za dobrim dizajnom u istinske ikone stila - nadahnute prošlošću, ali stvorene za budućnost. Još od 1877. godine marka je to koja zadovoljava najviše standarde kvalitete što potvrđuje internim prototipovima i testnim laboratorijem za okvire u Münchenu gdje je sjedište tvrtke. Rodenstock zapošljava gotovo 4900 djelatnika diljem svijeta, a u više od 85 zemalja kompanija ima prodajna mjesta te je zastupljena preko distribucijskih partnera.

Nadahnuti prošlošću, stvoreni za budućnost! Kontinuirane inovacije, uz istodobnu vjernost vlastitim konstantama kao što su kvaliteta, dizajn i pažnja prema detaljima,  imperativi su koji si Rodenstock sam postavlja. Marka je stvorila vrhunsku kolekciju naočala za proljeće / ljeto 2021. koja definira trendove, a inspiraciju nalazi u vizualima kampanja iz 1970-ih.


Linija „ Signature“ – Jedinstvena, baš kao i sam potpis

Potpis je individualan i označava izraz nečijeg karaktera. Linijom "Signature" za njega i nju, Rodenstock promiče „cool“ stil, vrhunsku kvalitetu, kao i inovativnost, te postavlja standarde u pogledu preciznosti i estetike. Uz visokokvalitetne, lagane okvire od titana, osvježavajući minimalizam zadovoljava prvoklasnu funkcionalnost. Elementi izrađeni od brizganih najlonskih vlakana RXP® visokih performansi unose živopisne naglaske i nadopunjuju moderan, elitistički izgled Panto naočala, kao i okvire modernog kvadratnog izgleda.


Elegance Classics

Rodenstock slavi oživljavanje svojih klasika i reinterpretira posebne favorite s modernim značajkama. Osim elegantnih ukrasa sa strane i visokokvalitetnih završnih obloga, moderni oblici stvaraju prepoznatljiv izgled.


Sunce

"Starleta" - ime govori samo za sebe. Sunčane naočale leptir okvira odaju počast hollywoodskom glamuru 1950-ih. One su reinterpretacija u dvobojnom izgledu sa spektakularnim okvirom izrađenim od brizganih najlonskih vlakna RXP ® visokih performansi i nehrđajućeg čelika. U znak sjećanja na ikonu stila Audrey Hepburn, "Fine Lady" usredotočuje se na prozirni, talijanski acetat s profinjenim gradijentom boja u pastelnim nijansama.


Rodenstock Young Line - u trendu i nekomplicirano

Za sve mlade u srcu linija „Young Line“ nudi dva trendovska, ležerna stila u novoj kolekciji. Za fashionistice Rodenstock predstavlja okvir izrađen od visokokvalitetnog acetata s linijom "Love Acetate", koja je dostupna u dvije trendi proljetne boje. Za muškarce postoje dva okvira izrađena od nehrđajućeg čelika i aluminija u liniji "Heavy Metal", koji impresioniraju minimalističkim dizajnom.


Rodenstock vrhunsku kolekciju  za proljeće/ljeto 2021 koja definira trendove, a inspiraciju nalazi u vizualima kampanja iz 1970-ih od danas možete pronaći i u Mojoj Optici!

Vezane novosti