Moja optika

Savjetovanje pri odabiru i kupovini naočala

Sunčane naočale su oduvijek bile modni dodatak, dio imidža, stila i kroz njih se iščitavala osobnost vlasnika, dok su dioptrijske naočale dugo bile stigmatizirane, pogotovo kod djece.

 

Zahvaljujući drugačijem pristupu izradi dioptrijskih okvira od strane dizajnera unazad desetak godina, dioptrijske naočale su postale dio modnog izričaja svih generacija.

 

Nosioci dioptrijskih naočala su u tom periodu dobro naučili koji modeli im stoje i kakve okvire tražiti, pa se zato mi optičari danas puno rjeđe nađemo u situaciji da moramo objasniti na kakav tip lica ide kakav oblik okvira i/ili što je danas u trendu.

 

No sve jedno Moja Optika obraća veliku pozornost u edukaciju svojih optičara kako bi bili u trendu s novostima iz svijeta optike i kako bi u bilo kojem trenutku znali odgovoriti na pitanje naših klijenata i pomoći u odabiru okvira prema njihovim željama.

 

Osobitu pažnju posvećujemo tehničkom dijelu odabira okvira kako bi sve naočale nakon izrade zadovoljile ne samo estetske zahtjeve nosioca nego i tehničke, jer ipak su to naočale za korekciju vida i to im je primarna funkcija.

Naš fokus na bitno

fokus